+38 (044) 351 17 67

Ляльковий будиночок мрії - для кожного

Пора зимових свят - це період, коли хочеться домашнього тепла в сімейному колі. Про неквапливі дні і затишні вечори мріють всі: і дорослі, і діти, і ... ляльки. І саме лялькам пощастило особливо - для них Melissa & Doug створила різноманітні дерев'яні будиночки. Стильно оздоблені екологічними фарбами, зі старанно продуманими деталями, зручні для гри і неймовірно красиві на вигляд - ці будиночки можуть стати прекрасним подарунком на свято для дітей будь-якого віку.

Для найменших

Малюки, які тільки починають грати з ляльками, напевно, будуть в захваті від невеликого будиночка з дерев'яними меблями і двома дерев'яними ляльками. Цей будиночок розкривається і закривається, як книжка, а ще має спеціальну ручку на даху, завдяки якій його можна легко носити з собою всюди.

Детальніше

Для малюків, які люблять більше гратися з тваринами, є аналогічний будиночок - ферма. Він також розкривається, як книжка, має ручку для зручного транспортування, але його мешканці - сімейство домашніх тварин з якісного пластику, кожен знайде своє місце на двоповерховій фермі.

Детальніше

А для тих, хто хоче поєднати гру з навчанням, є оригінальний музичний будиночок з чотирма кімнатами. Кожна кімната має свій номер, музичний дзвінок з унікальною мелодією і власний ключик для дверей. У кожній кімнаті живе симпатична дерев'яна лялька, і щоб заглянути до неї в гості, потрібно натиснути на дзвінок і підібрати потрібний ключик - інакше двері не відчиняться. Цей будиночок також має ручку, тому його легко брати в дорогу, в гості, на прогулянку і т.д

Детальніше

Для трохи старших

Чим старшою стає дитина, тим більше простору потрібно її лялькам. Тому з часом сім'ї дерев'яних ляльок пора переселятиметься в просторий двоповерховий будиночок. В комплекті не тільки сім'я (мама, тато і двоє дітей), а й вся потрібна меблі - для спальні, вітальні, кухні, вбиральні. Цікава особливість цього будиночка - він з нефарбованого дерева, тому дитина може розфарбувати його на свій смак.

Детальніше

Звичайно, велику родину може стати тісно і на двох поверхах - тоді варто переїжджати в триповерховий будиночок (MD4570). Чудовий варіант - великий і просторий рожево-бузковий будиночок, який має п'ять кімнат і два балкона. У комплекті є дерев'яні меблі для всіх кімнат, а ляльок можна придбати окремо. У будиночку є передня і бічні стіни, а задньої немає - таким чином, відкривається доступ до всіх кімнатах, і дитині зручно гратися.

Детальніше

А для дуже великої родини ляльок ідеально підійде будиночок з ліфтом і гаражем. В комплекті - дерев'яні меблі для кожної кімнати і троє ляльок: мама, тато і дочка. Проте, можна придбати цілу компанію родичів або навіть родичів з машиною. У будиночку є тільки задня стіна - тому розселяти сім'ю по кімнатах буде зручно.

Детальніше

Кожна дитина мріє опинитися в казці і постійно відтворює цю мрію в своїх іграх. Для таких маленьких мрійників Melissa & Doug створила замок принцеси і лицарський замок. Численні вежі, сходи, містки, кімнати різного розміру і навіть навісний місток, який опускається і піднімається, - все продумано до деталей. Обидва замку можуть використовуватися для гри в зібраному або розібраному вигляді. Замок принцеси має ніжно-рожеве оформлення, лицарський замок - вишукане блакитне. А хто ж повинен жити в цих казкових замках? Спеціально для замків є набір жителів - королівська сім'я, дворянин, блазень, двоє лицарів і навіть пара коней.

Детальніше

І навіть для дорослих!

Серед асортименту лялькових будиночків Melissa & Doug є такий, який здатний полонити і дорослі серця. Звичайно, дівчатка шкільного віку теж будуть від нього в захваті. Вишуканий будиночок у вікторіанському стилі стане прикрасою будь-якої дитячої кімнати. Простір лялькового будиночка можна обставити реалістичної дерев'яними меблями, набори яких продаються окремо для кожної кімнати - спальні, вітальні, кухні, їдальні, дитячої кімнати і ванної кімнати. А тепер заселити в затишний будинок благородну родину вінілових ляльок - маму, тата, старшу дочку і немовляти. Просто зразкова сімейна ідилія!

Детальніше

Повернення до списку

0 0
вгору