+38 (044) 351 17 67

Новинки від Melissa & Doug! Липень 2019

Довгоочікуване поповнення іграшок від наших улюблених Melissa & Doug!

Нарешті, дочекалися! Нові іграшки, які ми всі так чекали! Подивіться які вони класні, особливо той кролик з великими вушками ???? Давайте дізнаємося, хто ж поповнив нашу велику сім'ю

Плюшеві іграшки

плюшева черепаха
Ця реалістична морська черепаха довжиною аж 61 см! Черепашка з захопленням любить обніматися, використовувати його в якості подушки або просто притискатися до нього! Відрізняється високою якістю виробу і ретельним увагою до його реалістичності
плюшева коала
Привіт любителям коал! Чарівна срібляста плюшева коала готова притиснутися до колін дитини і стати його другом на все життя. Його хутро настільки м'який, що діти ніколи не захочуть його відпускати! Реалістичні частини коали включають в себе великі волохаті вуха, темно-карі очі, млявий ніс, рожевого язика, приємне обличчя і пальці рук з м'якими ушитими «кігтями».
плюшевий кролик
Цього дивовижного кролика звуть Джамбо Берроу! Він з радістю стане кращим другом своїй дитині! М'яка-м'яка шерсть і наповнювач роблять цього кролика ідеальним для ласки і обіймів. Міцно виготовлений з високоякісних матеріалів, він прослужить довгі роки. Двоколірний бежевий кролик сидить близько 21 см у висоту і 20 см в ширину. Володіючи милим обличчям, довгими вухами і великими гнучкими ногами, він ідеально підходить для дитячих кімнат, від дитячих до студентських гуртожитків!
Плюшевий ведмедик
Бум бум! Цей красивий бурий ведмідь стане відмінним захисником і другом для дитини! Має розміри більше 70 см у всіх вимірах і відрізняється м'якою пухнастою тканиною і класичним видом плюшевого ведмедика. М'який і обніматися, цей позачасовий ведмедик порадує любителів ведмедів будь-якого віку :)

Ляльковий театр

Ваша дитина любить влаштовувати сценки з героями і непосторімим сюжетом? Він у вас просто прелесть :) Ці набори якраз для нього! Нехай вам влаштує неповторне лялькову виставу!
Прості ляльки рукавичок допомагають дітям і дорослим розігрувати сцени, попрактикуватися в новому словниковому запасі і проводити час, граючи разом. Дуже добре підходить для моторних навичок і впевненості в собі! Ці м'які і солодкі ляльки рукавичок, виконані з тканини з яскравим малюнком і придатною для тривалого використання, підійдуть дітям і багатьом дорослим і напевно стануть популярними іграшками на довгі роки.

ляльковий театр сафарі
Діти двох років і старше (і дорослі теж!) Зійдуть з розуму від цього м'якого і приємного розкішного набору маріонеток для диких тварин-сафарі! Доброзичливий слон, тигр, папуга, жираф, мавпа і зебра дозволяють дітям і родітеляі разом грати в рольові ігри. теж!
ляльковий театр домашні тварини
А тут у нас кролик, папуга, котик і собачка!
ляльковий театр ферма
Ціла ферма звіряток зібралася! Овечка, корівка, свинка, курочка, гусак і конячка!

Літня серія іграшок Sunny Patch в новому дизайні!

Літо! Як же без літніх днів на вулиці? Діти обожнюють гуляти, і на допомогу їм прийде серія іграшок для вуличних забав

лійка Бджілка Бібі

Лейка "Бджілка Бібі"

дитяча газонокосарка Черепашка

Дитяча газонокосарка "Черепашка"

Лейка Квіточка

Лейка "Квіточка"

ліхтарик світлячок

Ліхтарик "світлячок"

І багато багато іншого

губна гармошка

губна гармошка

сім'я коней

сім'я коней

Набір блоків-кубів

Набір блоків-кубів "Будинки і транспорт"

Чарівна водна розфарбування 'Джунглі'

Чарівна водна розфарбування "Джунглі"

Набір розмальовок-наклейок 'Модні наряди'

Набір розмальовок-наклейок "Модні наряди"

Ігровий килимок 'Англійський алфавіт'

Ігровий килимок "Англійський алфавіт"

Підлоговий пазл 'Прогулянка по парку' 1500 їв.

Підлоговий пазл "Прогулянка по парку" 1500 їв.

Райдужні міні-царапки

Райдужні міні-царапки

Дзеркальний формовий пазл з пухнастими домашніми тваринами

Дзеркальний формовий пазл з пухнастими домашніми тваринами

Повернення до списку

0 0
вгору